Κατέβασε την εφαρμογή JOBSbnb και βρες δουλειά, στα μέτρα σου!
img

1 Χρόνος JOBSbnb

Ημερομηνία: 26-02-2020

1 χρόνος JOBSbnb: Περισσότερα από 788.000 matches επιχειρήσεων με υποψήφιους εργαζόμενους!

Βρισκόμαστε στον αέρα εδώ και 1 χρόνο και είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τον σκοπό μας: να αλλάξουμε τον τρόπο που οι επιχειρήσεις στους κλάδους του τουρισμού και της εστίασης αναζητούν προσωπικό. Απλοποιήσαμε και κάναμε τη διαδικασία σύγχρονη και ταχύτατη αφού καταργήσαμε το χρονοβόρο μοντέλο της ανάρτησης αγγελίας και έτσι, περισσότεροι από 2.100 χρήστες του JOBSbnb app βρήκαν δουλειά.   

Το JOBSbnb mobile app μετρά ήδη περισσότερους από 41.000 υποψήφιους εργαζόμενους σε περισσότερες από 50 ειδικότητες και οι επιχειρήσεις που μας έχουν εμπιστευτεί για αναζήτηση προσωπικού, έχουν ξεπεράσει τις 1.800. 

Από την πρώτη μέρα που η JOBSbnb είναι live, υποψήφιοι εργαζόμενοι έχουν κάνει match πάνω από 788.000 φορές με επιχειρήσεις που αναζητούσαν προσωπικό και με ένα απλό swipe αριστερά ή δεξιά, επέλεξαν αν ενδιαφέρονται να κλείσουν συνέντευξη.     

Μία νέα εργασία ή ένας νέος υπάλληλος σε μία επιχείρηση, δεν φέρνει μονάχα κάποια χρήματα σε έναν λογαριασμό ή βοήθεια σε μία ομάδα, αλλά δίνει θετική ενέργεια, αυτοεκτίμηση και αξιοπρέπεια σε όλους τους εμπλεκόμενους. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων μέσα σε 5 λεπτά, αφού τόσο -και λιγότερο- χρειάζεται για να κάνουν match ένας υποψήφιος εργαζόμενος με μία επιχείρηση. 

Παράλληλα λίγους μήνες πριν, η JOBSbnb τιμήθηκε με δύο βραβεία καινοτομίας, Innovative Mobile Application/Start Up company και Digital Innovation through Mobile, στα Mobile Excellence Awards 2019. Μέσα στη χρονιά, πραγματοποιήσαμε μία από τις πιο εντυπωσιακές κληρώσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, αφού σε συνεργασία με την Mοτοδίκτυο Α.Ε.,  μία μοτοσικλέτα της Yamaha έφτασε στα χέρια ενός τυχερού διανομέα. 

Είναι τιμή μας που μας εμπιστεύονται μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις με χιλιάδες άτομα προσωπικό αλλά και χαρά μας να εξυπηρετούμε και μικρές, συνοικιακές επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης. 

Φυσικά έχουμε θέσει στόχους για το άμεσο μέλλον, όπως η επέκτασή μας στο εξωτερικό αλλά και η προσθήκη νέων features για το JOBSbnb app καθώς και για την πλατφόρμα μας, με σκοπό να γίνουμε ένα εύκολο και χρήσιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις αλλά και σύμμαχοι στην καθημερινή ανάγκη εύρεσης εργασίας.

 

JOBSbnb

Δείτε επίσης